20-04-21 Εναρξη Λειτουργίας των Συμβουλίων Σύνδεσης με την παραγωγή και την αγορά εργασίας

4 μήνες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ MINEDU

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΓ3

20-04-21 Εναρξη Λειτουργίας των Συμβουλίων Σύνδεσης με την παραγωγή και την αγορά εργασίας

Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας κ. Γεώργιος Βούτσινος ολοκλήρωσε έναν κύκλο τηλεδιασκέψεων, αρχικά με τους Συντονιστές/-τριες των Συμβουλίων Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας (ΣΣΠΑΕ) και στη συνέχεια, με διαδοχικές τηλεδιασκέψεις, με το σύνολο των μελών που απαρτίζουν τα εν λόγω περιφερειακά συμβούλια, σηματοδοτώντας την έναρξη λειτουργίας τους. Κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων, που διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα, ο Γενικός Γραμματέας αφού καλωσόρισε και συνεχάρη τα μέλη, παρουσίασε τις αρμοδιότητες των Σ.Σ.Π.Α.Ε., βάσει του άρθρου 6 του νόμου 4763/2020 και τόνισε τον καίριο και ουσιαστικό ρόλο που τα συμβούλια θα διαδραματίσουν, αποτελώντας τον περιφερειακό πυλώνα του Συστήματος Διακυβέρνησης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, με κύρια αποστολή τους τον εντοπισμό των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο