Απάντηση της τομεάρχη Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Γιώτας Πούλου στην υπουργό Εσωτερικών κα Κεραμέως

1 εβδομάδα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ

04/04/2024

Απάντηση της τομεάρχη Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Γιώτας Πούλου στην υπουργό Εσωτερικών κα Κεραμέως

Απάντηση της τομεάρχη Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Γιώτας Πούλου στην υπουργό Εσωτερικών κα ΚεραμέωςΜετά τις σημερινές δηλώσεις της υπουργού Εσωτερικών κας Νίκης Κεραμέως στην ΕΡΤ, σχετικά με την διαρροή απόρρητων προσωπικών δεδομένων για τους εκλογείς του εξωτερικού, ένα πράγμα έχουμε να επισημάνουμε στην υπουργό: «Τίποτα δεν είναι αυτονόητο με την κυβέρνηση Μητσοτάκη!».

Πρέπει άμεσα να μας απαντήσει για το πόρισμα του εσωτερικού ελέγχου στο υπουργείο Εσωτερικών. Γιατί δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πως προέβη το Μαξίμου σε καρατομήσεις στελεχών του Υπουργείου και του κόμματος, πριν ολοκληρωθεί ο εσωτερικός έλεγχος, που διέταξε η κ. Κεραμέως. Προφανώς με τις καθυστερήσεις και τις αποπομπές εξακολουθεί να αποποιείται τις δικές της πολιτικές ευθύνες.

Όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ενημέρωση του από τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο περιμένουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση των ερευνών, την δημοσιοποίηση των πορισμάτων πριν τις επικείμενες ευρωεκλογές, έτσι ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία και άλλες συγκαλύψεις, στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο