Απόδραση από την Βοιωτία για τον ΟΦΗ

2 ώρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Ναυτεμπορική

Ο Λεβαδειακός κρατούσε την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα έως το 90΄+5, αλλά θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο για το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα της περιόδου 2024-25.

Ο ΟΦΗ, ανύπαρκτος επιθετικά στο β΄ ημίχρονο, κατάφερε να βρει το γκολ λίγο πριν τη λήξη και να φύγει με κέρδος από την βοιωτική πρωτεύουσα σε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο, για την 5η αγωνιστική.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε με σουτ των Ρόμο στο 13΄ (άουτ) και Τσάπρα στο 23΄ που απέκρουσε ο Χριστογεώργος, ενώ στη συνέχεια της φάσης δεν κατάφερε να βρει καλά την μπάλα ο Μπάλτσι από πλεονεκτική θέση.

Τελικά οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς αυτή τη φορά ο Μπάλτσι δεν λάθεψε και με υπέροχο σουτ από το όριο της περιοχής έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα.

Η φυσιολογική εξέλιξη θα ήταν να βγάλει αντίδραση ο ΟΦΗ, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ ενώ και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν το «τρίποντο» αφήνοντας τα ρίσκα.

Μια τακτική που δεν τους δικαίωσε, αφού αν και είχαν το πάνω χέρι δεν φρόντισαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και το πλήρωσαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ (κεφαλιά) του Λαμπρόπουλου από τη σέντρα του Σενγκέλια, στη μοναδική φάση των Κρητών σε αυτό το διάστημα!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο