Χανιά: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της πολύτεκνης μητέρας

2 ημέρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Ηταν  οι τελευταίοι άνθρωποι  που την είδαν πριν χαθεί. Είχαν μιλήσει στο «Τούνελ» και εν μέσω αντιφάσεων είχαν δώσει, την δική τους εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το πρωινό της εξαφάνισης πριν από περίπου είκοσι δύο μήνες.

Η εκπομπή είχε παρουσιάσει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή στο οποίο είχαν καταγραφεί όλα τα οχήματα που βρέθηκαν στο δρόμο της γερόντισσας το πρωινό που χάθηκαν τα ίχνη της. Δημοσιογράφος της εκπομπής είχε εντοπίσει τους οδηγούς που μένουν στην περιοχή και μίλησε μαζί τους. Ανάμεσά τους ο ιερέας του χωριού και ένας Τσέχος εργάτης, που πήγαιναν στο νεκροταφείο για συγκεκριμένες εργασίες εκείνη την ημέρα και ώρα που χάθηκαν τα ίχνη της. Τα όσα υποστήριξαν στις  μαρτυρίες τους οδήγησαν τις Αρχές σε νέο κύκλο ερευνών.

Τις εξελίξεις της υπόθεσης παρουσίασε στην εκπομπή η Μαρία Παπαδάκη, η δικηγόρος της οικογένειας της αγνοούμενης η οποία ανέφερε πως έχει υποβάλει δήλωση υποστήριξης κατηγορίας.

Τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τις αρχές για να καταθέσουν  στις αρχές του μήνα  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ακόμη μία γυναίκα.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο