Χιλιάδες κόσμου στη Λευκή Νύχτα του Δήμου Παύλου Μελά

3 ώρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ThessToday

Η πρώτη Λευκή Νύχτα του Δήμου Παύλου Μελά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Χιλιάδες Θεσσαλονικείς από κάθε γωνιά της πόλης βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην Άνω Ηλιούπολη για να διασκεδάσουν και να ψωνίσουν από την τοπική αγορά.

Οι οδοί Μακρυγιάννη και Νικομηδείας πεζοδρομήθηκαν και γέμισαν από κόσμο. Οι επαγγελματίες της περιοχής είδαν αυξημένη κίνηση στις επιχειρήσεις τους. Ο Δήμος Παύλου Μελά είχε διοργανώσει πλήθος παράλληλων δράσεων για μικρούς και μεγάλους.

Τραγούδι, αθλοπαιδιές, ακροβατικά, γυμναστικές επιδείξεις, χορός, δραστηριότητες για παιδιά και άλλες δράσεις συνέθεταν το εορταστικό σκηνικό μιας από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί ποτέ στον Δήμο Παύλου Μελά. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων η μεγάλη συναυλία με τον τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη στην πλατεία Ελευθερίας.

Διοίκηση, εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου συνεργάστηκαν άψογα και κατάφεραν να παρουσιάσουν μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση που αγκαλιάστηκε από κατοίκους και επισκέπτες. Η Λευκή Νύχτα ήταν μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρούπολης και είχε τη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης. Καθοριστική ήταν η συνεισφορά των δεκάδων χορηγών που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στην επιτυχία του εγχειρήματος.

 

The post Χιλιάδες κόσμου στη Λευκή Νύχτα του Δήμου Παύλου Μελά appeared first on Thesstoday.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο