Εκλογές ΕΕΘ – Κ. Θεοτόκης: Στόχος μας ένα σύγχρονο επιμελητήριο με ενεργή παρουσία στα κοινά

1 ώρα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ThessToday

Σε μια νέα σύγχρονη εποχή αναβαθμίζοντας την παρουσία του στα κοινά θα οδηγήσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο υποψήφιος για την προεδρία του ο κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης με τον συνδυασμό “Για ένα Σύγχρονο Επιμελητήριο”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑΓΚΑ

Όπως ανέφερε σε συνάντηση με δημοσιογράφους το μεσημέρι της Δευτέρας (7/10), στόχος του για την επόμενη ημέρα του ΕΕΘ είναι η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης, η ενθάρρυνση των νέων να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες μέσω των Πανεπιστημίων αλλά και η ενεργή δράση του Επιμελητηρίου, όπως η συμμετοχή του στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. “Το ΕΕΘ πέρασε δυσκολίες και έγιναν λάθη. Το 2025 κλείνουμε τα 100 χρόνια παρουσίας του και πρέπει να δούμε τη συνέχεια του Επιμελητηρίου”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοτόκης ενώ για τη διοίκηση του ΕΕΘ μετά τις εκλογές δήλωσε ότι παραμένει ανοιχτός σε συνεργασίες.

Αναφορικά με τον συνδυασμό του, τον χαρακτήρισε αντιπροσωπευτικό του νομού Θεσσαλονίκης καθώς περιλαμβάνει υποψηφίους όλων των τοπικών αγορών. Ο συνδυασμός “Για ένα Σύγχρονο Επιμελητήριο” αποτελείται συνολικά από 200 υποψηφίους, εκ των οποίων οι 40 είναι γυναίκες.

“Έχουμε υποψήφιος απ’ όλα τα επαγγέλματα και δεν εστιάσαμε μόνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά σε όλες τις τοπικές αγορές”, πρόσθεσε.

Μιλώντας στη συνέχεια για τα μέλη του ΕΕΘ, σημείωσε ότι οι περισσότεροι είναι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και περίπου 24.000 μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές του θα σπεύσουν να ψηφίσουν στις εκλογές του ΕΕΘ.

The post Εκλογές ΕΕΘ – Κ. Θεοτόκης: Στόχος μας ένα σύγχρονο επιμελητήριο με ενεργή παρουσία στα κοινά appeared first on Thesstoday.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο