Ένας υποστράτηγος "τσαμπατζής" εν ενεργεία, με ρόλο στην στρατιωτική δικαιοσύνη, που ντροπιάζει την στολή του! Μένει σε σπίτι αναπήρων και δεν πληρώνει ούτε τα κοινόχρηστα. Οι καταδικαστικές αποφάσεις που περιφρονεί επειδή έχει γαλόνια.

2 ημέρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ thanasiskaterinopoulos2


 Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η στολή δεν κάνει τον άνθρωπο. Όταν διαβάσμε τον σχετικό φάκελο δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.

Υποστράτηγος εν ενεργεία με επιρροή στην στρατιωτική δικαιοσύνη εξαιτίας της θέσεως του, γράφει "στα παλιά του τα παπούτσια" διοικητικές αποφάσεις, δικαστικές διαταγές και δεν τον ενοχλεί κανείς! Αγόρασε ένα σπίτι στο Αιγάλεω από μια οικογένεια με ανάπηρα μέλη και προφανώς επειδή "μπορεί" δεν πληρώνει εδώ και χρόνια όχι μόνο τα κοινόχρηστα αλλά ούτε το πετρέλαιο που ζεσταίνεται. Όλη η γειτονιά, ένας εξ αυτών μας ενημέρωσε, γνωρίζουν τον βίο και την πολιτεία του και μόλις παιρνούν από δίπλα του όπως μας λένε δεν του ρίχνουν ούτε μια ματιά γιατί δεν την αξίζει. Πέρα τον παραπάνω οι πολεοδομικές αυθαιρεσίες που έχει κάνει στο διαμέρισμα αλλά και στους κοινόχρηστους είναι άνευ προηγουμένου. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν αξία όταν αναφερόμαστε σε τέτοια κατακριτέα συμπεριφορά από έναν υποστράτηγο που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα. Επειδή η στολή του στρατιωτικού είναι τιμημένη και η συντριπτική πλειοψηφία που την φοράει την σέβεται αναρωτιόμαστε τι κάνουν ή μάλλον τι θα κάνουν αυτοί που πρέπει όταν διαβάσουν αυτό το ρεπορτάζ. Ο σχετικός φάκελος είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου που οφείλει να υπερασπίσει το εθνόσημο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο