Η τούρτα έκπληξη στον Αγγελούδη για τον ένα χρόνο εκλογής – «Sky is the limit» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

5 ώρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ThessToday

Τούρτα έκπληξη με τον Λευκό Πύργο έκαναν οι συνεργάτες του στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη για τον ένα χρόνο από την εκλογική νίκη της «Ομαδας για τη Θεσσαλονίκη».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΛΟΙΑΡΙΔΗ

Δημότες της πόλης, μέλη της παράταξης και αντιδήμαρχοι μαζί με τον δήμαρχο συγκεντρώθηκαν στην Αγορά Μοδιάνο για να γιορτάσουν τον ένα χρόνο από την νίκη. 

Συγκινημένος, ο δήμαρχος ευχαρίστησε την δεύτερή του οικογένεια, την «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη και τη στήριξη, ενώ ανακοίνωσε πως η λογοδοσία της δημοτικής αρχής θα γίνει τον Ιανουάριο. 

«Να θυμάστε πάντοτε ένα πράγμα: Αυτό το ταξίδι μαζί το ξεκινήσαμε, μαζί πορευτήκαμε και μαζί θα το συνεχίσουμε! Από το προσκλητήριο αυτό δεν περισσεύει κανείς. Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν και κάθε μία από εσάς για τη ψυχή που καταθέσατε, για την πίστη σας στην πρότασή μας, για την έμπνευση και το κουράγιο στις δύσκολες στιγμές. Ακόμη, είναι μια ευκαιρία η σημερινή μας συνάντηση να ζητήσω συγγνώμη από όποιους ενδεχομένως θεωρούν πως τους έχω αδικήσει. Είμαι εδώ, η πόρτα στο γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτή για να σας ακούσω», δήλωσε ο δημαρχος. 

Ο Στέλιος Αγγελούδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του που βρίσκονται δίπλα του καθ’ολο το ταξίδι για μια νέα Θεσσαλονίκη. «Μια πόλη σύγχρονη, καθαρή, ασφαλή, λειτουργική, φωτεινή, προσβάσιμη, συμπεριληπτική, που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης. Μια πόλη που διεκδικεί με συνέπεια την ολοκλήρωση μεγάλων έργων υποδομής που λίμναζαν επί δεκαετίες. Μια πόλη που ανακτά και πάλι με πράξεις -όχι λόγια- τους πνεύμονές της, το δημόσιο χώρο, αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένο. Μια πόλη που δεν συμβιβάζεται πλέον με τη δικτατορία της μουτζούρας. Μια πόλη που επενδύει με ένα συγκεκριμένο, ρεαλιστικό σχέδιο στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Μια πόλη που αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το οξύτατο πρόβλημα της σχολικής στέγης.Μια πόλη που έχει τις υποδομές για να φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις», σημείωσε ο δήμαρχος. 

Ανανεώνοντας την προεκλογική του δέσμευση είπε «θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, στο δρόμο, σε κάθε δημοτική κοινότητα, με επίκεντρο τον Άνθρωπο και τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Τολμούμε ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αρχή για τη Θεσσαλονίκη. Μια αρχή, που απαιτεί από όλους μας να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί, να δημιουργούμε λύσεις και να αφαιρούμε προβλήματα. Να κλείσουμε εκκρεμότητες ετών που στάθηκαν εμπόδιο στην αναπτυξιακή προοπτική της πόλης. Οι μεγάλες αλλαγές κερδίζονται με σκληρή, μεθοδική και συλλογική προσπάθεια. Η προσπάθεια για να αλλάξει ρότα η Θεσσαλονίκη, να κερδίσει το αύριο, προϋποθέτει να ανεβάσουμε ρυθμούς και όλοι μαζί, μια Ομάδα, ενωμένοι, να τρέξουμε προς τα εμπρός. Σας ευχαριστώ και πάλι!».

The post Η τούρτα έκπληξη στον Αγγελούδη για τον ένα χρόνο εκλογής – «Sky is the limit» (ΦΩΤΟ-VIDEO) appeared first on Thesstoday.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο