Η υπουργική απόφαση "Γαβρόγλου" η οποία προκάλεσε ένταση στη Βουλή

1 μήνα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Esos

Μία υπουργική απόφαση του 2017, του  Κ. Γαβόγλου, σχετικά με τον τρόπο  διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη  εκπροσώπων   φοιτητών στα συλλογικά όργανα των Α.Ε.Ι., την οποία έφερε η Ν. Κεραμέως, σήμερα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, προκάλεσε ένταση.

Ν. Κεραμέως: Κύριε Φίλη, σας ζητώ να πάρετε ένα στυλό στο χέρι και να σημειώστε μια υπουργική απόφαση, κάντε μου τη χάρη: Αριθμός 153348/z1, υπουργική απόφαση Κωνσταντίνου Γαβρόγλου, ημερομηνία 15/9/2017. Ήταν που δεν προέβλεψε ο κ. Γαβρόγλου το νέο ψηφοδέλτιο, για κοίταξε αυτή την υπουργική απόφαση, του κ. Γαβρόγλου είναι, του 2017. Να σας ξαναπώ το νούμερο, να ξαναπώ και την αναφορά στο ενιαίο ψηφοδέλτιο- απόφαση 153348 15/9/2017, Κωνσταντίνος Γαβρόγλου. Αν δεν είναι ο γνωστός του Κόμματός σας, για διαβάστε αν λέει μέσα για ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Ν. Φίλης (Εισηγητής της Μειοψηφίας): (Δεν ακούγετται διότι ομιλεί εκτός μικροφώνου)

Ν. Κεραμέως:  Κύριε Φίλη, η διαφορά μας ξέρετε ποια είναι; Ότι εγώ μιλάω με στοιχεία, μπορεί η κοινωνία ολόκληρη να δει την απόφαση που μνημονεύω, εσείς μιλάτε χωρίς κανένα στοιχείο, εγώ μιλώ με στοιχεία, οι πολίτες κρίνουν και έχουν όλοι, κύριε Φίλη, τη δυνατότητα να ελέγξουν τα λεγόμενά σας και τα λεγόμενά μου, ας κρίνουν οι πολίτες. Το νούμερο δεν το σημειώσατε, κρίμα, θα σας το φέρω εδώ εκτυπωμένο την επόμενη φορά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο