Κοινή δράση κατά της βίας στο Κύπελλο Ελλάδας

1 εβδομάδα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Ναυτεμπορική

Με κοινό σύνθημα #Football_Is_Life (το ποδόσφαιρο είναι ζωή), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η Betsson και οι ομάδες που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ενώνουν τη φωνή και τις δυνάμεις τους κατά των φαινομένων της βίας στο ποδόσφαιρο, με στόχο την εξάλειψη κάθε μορφής της από αυτό.

Η ΕΠΟ, σε συνεργασία τον μεγάλο χορηγό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανέλαβαν κοινή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης με αφορμή αρκετά περιστατικά βίας και εκφοβισμού, τα οποία εκτυλίσσονται διαχρονικά.

Οι δράσεις στους ημιτελικούς αγώνες της διοργάνωσης περιλαμβάνουν την έξοδο ποδοσφαιριστών και διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια πάνω στα οποία θα αναγράφεται το κεντρικό σύνθημα της δράσης #Football_Is_Life, το οποίο θα προβάλλεται παράλληλα στα matrix και τα led των γηπέδων.

Η δράση κατά της βίας θα εκκινήσει από τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Άρης την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο γήπεδο Παναιτωλικού, θα συνεχιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα (19:30) και θα ολοκληρωθεί στις ρεβάνς των αγώνων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο