Μοιρασιά στο Αγρίνιο στο ντεμπούτο Μακελελέ

1 ώρα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Ναυτεμπορική

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ντεμπούτο του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο των Αρκάδων.

Ένας βαθμός που αποτελεί επιτυχία για τους φιλοξενούμενους, καθώς οι Πελοποννήσιοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 69ο λεπτό.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 19΄ ο Χουχούμης είχε δοκάρι σε πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά στο 28΄ και μετά την αρχική απόκρουση του Τσάβες στην κεφαλιά του Ντέλι ο Γιαμπλόνσκι πλάσαρε από κοντά για το 0-1.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν χάρηκαν για πολύ το προβάδισμα καθώς στο 35΄ και μετά από πάσα του Μπουζούκη και γύρισμα του Τορεχόν ο Λομόνακο βρέθηκε μόνος και νίκησε τον Παπαδόπουλο ισοφαρίζοντας.

Στο 56΄ και σε εντελώς πανομοιότυπη φάση ο Τορεχόν ξαναβρήκε τον Λομόνακο, όμως αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας του Αστέρα έκανε μεγάλη απόκρουση κρατώντας το 1-1.

Στο 69΄ ο Τριανταφυλλόπουλος είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα (από παρέμβαση του VAR) για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπελεβώνη. Τα «Καναρίνια» προσπάθησαν να εντείνουν την πίεση, είχαν δοκάρι σε σουτ του Λιάβα στο 81΄, αλλά ο Αστέρας κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό με έξυπνη διαχείριση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο