Νέος γενικός διευθυντής στη Sanofi Ελλάδας

2 ημέρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Ναυτεμπορική

Νέα καθήκοντα ανέλαβε o Anthony Aouad στη Sanofi Ελλάδας από τις αρχές Ιουλίου 2024 και συγκεκριμένα τη θέση του γενικού διευθυντή, καθώς επίσης και την Επιχειρησιακή Μονάδα Φαρμάκου για την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Ουκρανία.

Ο Anthony Aouad προσχώρησε στη Sanofi το 2012 αναλαμβάνοντας μία σειρά ηγετικών ρόλων στο Τμήμα του Finance σε διάφορες χώρες δραστηριοποίησης της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και τον ρόλο του CFO στην Ουκρανία. Το 2021 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα σε ρόλο Επικεφαλής του Digital Transformation και Market Insights για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη.

Παράλληλα, το 2023 ανέλαβε τη γενική διεύθυνση της Επιχειρησιακής Μονάδας Γενικής Ιατρικής για την Ελλάδα, συμβάλλοντας σημαντικά με το έργο του στον εκσυγχρονισμό της επιχειρησιακής μονάδας και την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Επιπρόσθετα στην πλούσια επαγγελματική του εμπειρία στον κλάδο του φαρμάκου, διαθέτει και ακαδημαϊκό υπόβαθρο τόσο στις Επιστήμες Υγείας όσο και στην επιστήμη των Χρηματοοικονομικών, καθώς είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Βιοχημεία από το Πανεπιστήμιο Paris V René Descartes και μεταπτυχιακού στη Χρηματοοικονομική και Συμβουλευτική Επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο HEC Paris.

Ο ίδιος με αφορμή την ανακοίνωση της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ανέφερε ότι στόχος της εταιρείας είναι να γίνει ηγέτιδα στον τομέα της ανοσολογίας και δεσμεύθηκε να εργαστεί για το καλύτερο δυνατό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο