Ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει ιστορία και να προκριθεί στον τελικό του Conference

1 εβδομάδα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Ναυτεμπορική

Να ολοκληρώσει την απόλυτη υπέρβαση και να προκριθεί στον τελικό του Conference League θέλει απόψε (22:00, CosmoteSport2) ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την Άστον Βίλα στο ”Καραϊσκάκη” στην ρεβάνς του υπέρ του 4-2 επί αγγλικού εδάφους.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι το φαβορί για την πρόκριση, θέλει να γράψει ιστορία, ωστόσο, το σύνολο του Ουνάι Έμερι είναι αρκετά δυνατό και αναμένεται να βγάλει αντίδραση μετά την συντριβή του πρώτου αγώνα.

«Έχουμε την υποχρέωση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είχαμε το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της προηγούμενης φάσης. Ταξιδέψαμε στην έδρα του αντιπάλου και καταφέραμε να προκριθούμε με έξι γκολ.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα αυτό, παρότι βάλαμε τέσσερα γκολ στην έδρα του αντιπάλου. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Ιμπόρα, Εσε, Φορτούνης, Τσικίνιο, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Ουνάϊ Εμερι): Μαρτίνες, Κόνσα, Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντίν, Λουίς, ΜακΓκιν, Κας, Μπέιλι, Ντιαμπί, Γουότκινς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο