Παύλος Γερουλάνος: Όποιος πιστεύει στη Δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα

2 ώρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Ναυτεμπορική

«Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σήμερα μίλησαν και η απόφασή τους είναι απολύτως σεβαστή» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος στις πρώτες δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα, συγχαίροντας τους κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Δούκα που περνούν στον β’ γύρο και όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους για τον εξαιρετικό αγώνα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τις 300.000 ανθρώπους που ήρθαν στην κάλπη, που περίμεναν υπομονετικά και ψήφισαν. Να ευχαριστήσω όλους εκείνους που επέλεξαν τη δική μου υποψηφιότητα και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν όλη αυτή την περίοδο. Αύριο ξενικάει μία καινούργια μέρα και εδώ είμαστε για να συνεχίσουμε τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, για το καλό της παράταξης» πρόσθεσε ο κ. Γερουλάνος, ο οποίος έμεινε εκτός του β’ γύρου, μετά από μάχη στήθος με στήθος με τον κ. Δούκα για τη δεύτερη θέση.

Σχετικά με το αν θα στηρίξει τον κ. Ανδρουλάκη ή τον κ. Δούκα την επόμενη Κυριακή ο κ. Γερουλάνος κράτησε ουδέτερη στάση: «Δεν νομίζω ότι οι πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν αύριο χρειάζεται να κατευθυνθούν στην κάλπη προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Θεωρώ ότι ο καθένας που ήρθε να ψηφίσει την υποψηφιότητά μου ήρθε με τη δική του άποψη. Δεν ήταν άνθρωποι που σπρώχτηκαν από τον έναν ή από τον άλλο. Δεν νομίζω ότι περιμένουν από εμένα να πω ποιος θα κερδίσει τον επόμενο γύρο» είπε.

«Η μάχη είναι ακομη ανοιχτή και το αποτέλεσμα του β’ γύρου θα είναι σεβαστό. Όποιος πιστεύει στη Δημοκρατία πιστεύει και στο αποτέλεσμα. Χαίρομαι που αυτή η διαδικασία έκανε καλό στο ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω την επόμενη μέρα το ΠΑΣΟΚ να πάρει την ανοδική πορεία που χρειάζεται η χώρα και να αναμετρηθεί στις επόμενες εκλογές για να τις κερδίσει» κατέληξε.

naftemporiki.gr

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο