Πήλιο: Ανατροπή στη δολοφονία της μητέρας από μάρτυρα που σπάει τη σιωπή του…

2 ημέρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Η εκπομπή εντόπισε τον εργάτη  που τοποθετούσε την περίφραξη στο σπίτι της άτυχης γυναίκας λίγες ώρες πριν εκείνη εντοπισθεί νεκρή, με ένα βάζο μαρμελάδα στην αγκαλιά της . Μιλώντας για πρώτη φορά, δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα , από αυτήν που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν για το τραγικό περιστατικό.

Ο μάρτυρας είπε στο «τούνελ» πως  η άτυχη μητέρα φορούσε παλιά ρούχα εργασίας και όχι την ποδιά με την οποία βρέθηκε ενώ δεν έφτιαχνε μαρμελάδες εκείνη την ημέρα όπως υποστήριξαν μάρτυρες μεταξύ των οποίων και ο σύζυγός της που την ώρα του θανάτου της κοιμόταν.

Η Γερμανίδα  τα τελευταία χρόνια περνούσε μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα στο σπίτι που είχαν αγοράσει από κοινού με το σύζυγό της . Όταν βρέθηκε το άψυχο σώμα της όλοι, ακόμα και οι γιατροί που την εξέτασαν στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής έκαναν λόγο για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια . Όταν όμως το θύμα βρέθηκε στο νεκροτομείο τραπέζι έντεκα μέρες μετά, η ιατροδικαστής εντόπισε την οπή από τη βολίδα που είχε καρφωθεί στον θώρακα της ανάμεσα στην καρδιά και τους πνεύμονες.

Μια ακόμη μαρτυρία στο «Τούνελ» ανέφερε, πώς κάποιοι στο χωριό γνώριζαν ότι η γυναίκα είχε βληθεί από όπλο πριν την ιατροδικαστική εξέταση πυκνώνοντας το μυστήριο

Η δολοφονία της εδώ και έντεκα μήνες παραμένει ανεξιχνίαστη.

««Μου είπαν ότι το θύμα χτυπήθηκε πισώπλατα με σφαίρα…»»

Μάρτυρας που γνωρίζει πολλά για την υπόθεση, μίλησε στην εκπομπή.

«Κανείς μας δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε με αυτόν τον τρόπο η Σαμπίν, αυτός ο γλυκός άνθρωπος. Πολλά λέγονται , πολλά ψιθυρίζονται αλλά και κανείς  δεν ξέρει . Ό, τι συνέβη έγινε μέσα σε εκείνη την αυλή. Δύο μέρες μετά τη δολοφονία της συνάντησα το σύζυγό της τον Λόταρ. Ήταν σα χαμένος και έκλαιγε. Μου είπε «χάσαμε τη γυναίκα μου» Τον ρώτησα, «πως;»  και μου απάντησε ότι μάλλον πέθανε από καρδιά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι την ίδια μέρα βρήκα στο δρόμο άλλον ένα γνωστό μου κάτοικο του χωριού και μου είπε «Άκουσα ότι η γυναίκα είχε τρύπα από σφαίρα στην πλάτη» και του λέω, «τι λες; Αφού πέθανε από παθολογικά αίτια», λέει χαρακτηριστικά.

Ο μάρτυρας πρόσθεσε πως ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας όταν δεν την βρήκε πήρε τηλέφωνο δύο Γερμανούς φίλους του, τον Βέρνερ το γιατρό και τον Γκίντερ να πάνε να τον βοηθήσουν και να την ψάξουν.

«Τι να ψάξουν ; Αφού η γυναίκα ήταν πεσμένη στην αυλή του σπιτιού. Αν άνοιγε την πόρτα και έβγαινε έξω θα την έβλεπε μπροστά του. Ένας από τους φίλους Γερμανούς του ζευγαριού μου είπε ότι μπορεί να ήταν από εξοστρακισμό η σφαίρα που τη χτύπησε ενδεχομένως από κάποιον κυνηγό . Αυτό δεν στέκει όμως γιατί το όπλο που τη σκότωσε ήταν μικρό 22 χιλιοστών και δεν χρησιμοποιείται για κυνήγι», πρόσθεσε.


«Δεν έφτιαχνε μαρμελάδες ούτε ποδιά φορούσε…»

Με τον εργάτη που έφτιαχνε την περίφραξη στο σπίτι της άτυχης Σαμπίν Μίλερ, επικοινώνησε το «Τούνελ», με σκοπό να ρίξει φως στην μυστηριώδη δολοφονία της.

«Εγώ την ημέρα της δολοφονίας εργαζόμουν στο σπίτι της Σαμπίν και του συζύγου της μέχρι στις 12 παρά τέταρτο. Έφτιαχνα την πέτρινη επένδυση. Είχα τρία χρόνια που δούλευα εκεί. Εκείνη την μέρα ήταν μόνοι τους. Είχαν φιλοξενήσει ένα ζευγάρι, δυο-τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Ο άντρας της έμπαινε στην πισίνα λόγω της ζέστης. Η Σαμπίν εκείνη την ημέρα φορούσε παλιά ρούχα και έκανε δουλειές στο κτήμα. Έκοβε κάτι χόρτα και ήταν κουρασμένη λόγω της ζέστης. Ο σύζυγός της έφτιαχνε τα ηλεκτρικά και μπαινόβγαινε στο γκαράζ που είχε όλα του τα εργαλεία.»

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση εδώ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο