Πράσινο τσάι: Μέχρι πόσο πρέπει να πίνουμε - Ποια είναι η καλύτερη ώρα

2 ώρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Alfavita
Tα μοναδικά οφέλη που προσφέρει το πράσινο τσάι - Μέχρι πόσο μπορούμε να καταναλώνουμεΕίναι γεμάτο με ισχυρά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που προάγουν την ευεξία, αλλά όπως κάθε τρόφιμο ή ρόφημα, υπάρχουν όρια για τη βέλτιστη κατανάλωση.Σε αυτό το άρθρο, διερευνούμε τη θρεπτική αξία του πράσινου τσαγιού, τα οφέλη του για την υγεία, τις πιθανές παρενέργειες και πώς να το ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα με ασφάλεια.Διατροφική αξία πράσινου τσαγιούΤο πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά, που έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία. Μερικά από τα βασικά συστατικά του είναι:Κατεχίνες: Αυτά τα αντιοξειδωτικά, ιδιαίτερα η γαλλική επιγαλλοκατεχίνη (EGCG), βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από βλάβες και έχουν συνδεθεί με διάφορα οφέλη για την υγεία.Καφεΐνη: Το πράσινο τσάι περιέχει λιγότερη καφεΐνη από τον καφέ, αλλά αρκετή για να παράγει ένα ήπιο διεγερτικό αποτέλεσμα, προάγοντας την εγρήγορση.Αμινοξέα: Η L-θεανίνη, ένα αμινοξύ που βρίσκεται σ...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο