Πρεμιέρα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας για τον Παναθηναϊκό

1 εβδομάδα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Ναυτεμπορική

Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ξεκινούν απόψε και από τις ελληνικές ομάδες πρώτη μπαίνει στο χορό ο Παναθηναϊκός, που θα υποδεχθεί το βράδυ(23/4, 20:30) στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στους Ισραηλινούς.

«Η Μακάμπι είναι η καλύτερη ομάδα στην επίθεση στην Ευρωλίγκα μέχρι τώρα. Θα παίξουμε την άμυνά μας, ειδικά στην έδρα μας», σχολίασε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν.

«Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να βρούμε στιγμές στο τρανζίσιον, να σκοράρουμε περισσότερο. Δεν είναι ρεαλιστικό να πεις ότι θα σταματήσεις την Μακάμπι στους 65-70 πόντους», πρόσθεσε ο Τούρκος τεχνικός.

Όσο για το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες του δεν έχουν πολλές παραστάσεις από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας; «Είναι αγώνες μπάσκετ όλοι και στα πλέι οφ και στην κανονική περίοδο», υπογράμμισε ο Αταμάν.

«Εμείς έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα τελευταία παιχνίδια μας σαν τελικούς. Τώρα ξεκινάμε τα πλέι οφ. Πρέπει να σκεφτόμαστε βήμα-βήμα. Αύριο είναι το πρώτο ματς και θέλουμε την νίκη. Θα παίξουμε επιθετικά, μαζί με τον κόσμο μας και θα νικήσουμε».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο