Ρως: Νέα μήνυση από την οικογένεια του φαντάρου

2 ημέρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Η Στρατιωτική Δικαιοσύνη απάντησε για άλλη μια φορά πως δεν συντρέχει λόγος να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο όπου βρίσκεται με την ένδειξη της αυτοχειρίας, παραβλέποντας το πρόσφατο αίτημα της οικογένειας για να εξεταστεί σε βάθος, βασιζόμενη στην προ μηνών κατάθεση στρατιώτη που και αυτός ήταν στη Ρω την επίμαχη περίοδο, αλλά και τη νέα γνωμάτευση της ιατροδικαστή και τεχνικού συμβούλου της οικογένειας κ. Ελπίδας Σπανουδάκη.

Στις 26 Ιουνίου η δικηγόρος της οικογένειας Αλεξάνδρα Σπανάκη, κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά παντός υπευθύνου και κατά όποιου τυχόν απέκρυψε στοιχεία.

Άλλος ένας μάρτυρας που ήταν τότε στη Ρω, εμφανίστηκε στην οικογένεια και κατέθεσε σε συμβολαιογράφο. Η κατάθεσή του τέθηκε υπόψιν του στρατιωτικού εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.

Η οικογένεια του Τσικνάκη και η κυρία Σπανάκη, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες προς το Τούνελ, για την σοβαρότητα με την οποία χειρίστηκε την υπόθεση, αλλά και ότι προέκυψαν και προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν στο να διαφανεί η ξεκάθαρη, όπως από την αρχή πίστευαν, δολοφονία του νεαρού Μανώλη.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο