Σασμός: Η Καλλιόπη απειλεί πάλι τον Φαρμάκη – Το μυαλό του Βαγγέλη θολώνει…

1 εβδομάδα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Επεισόδια

Σασμός: Ο Φαρμάκης οδηγεί τον Βαγγέλη στο έγκλημα όταν εκείνος του αναφέρει πως κάποιος τον απειλεί με την ίδια του τη ζωή…. Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: η Καλλιόπη συναντά τον Βαγγέλη…

Συγκεκριμένα, ένας τύπο που του χρωστάει χρήματα έπειτα από ένα παιχνίδι στην πράσινη τσόχα.

«Βαγγέλη, όποιος και αν είναι πρόλαβέ τον στη γωνία. Μην αφήνεις περιθώρια να πιστέψουν ότι είσαι αδύναμος. Δείξε ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι», τον προτρέπει ο αδίστακτος άντρας της νύχτας και το μυαλό του Βαγγέλη αρχίζει να θολώνει.

Είναι η πρώτη φορά που ο Φαρμάκης του μιλά για ξεκαθάρισμα κι εκείνος το σκέφτεται. Μπορεί να κάνει πολλά, αλλά όχι να γίνει δολοφόνος. «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να το κάνω αυτό, Ευθύμη», του λέει διστακτικά και ο Φαρμάκης προσπαθεί να τον πείσει πως είναι ικανός για όλα, απλώς ακόμα δεν έχει καταλάβει την δύναμη του.

Αργότερα, η Καλλιόπη συναντά τον Βαγγέλη, ο οποίος για ακόμα μία φορά της υπενθυμίζει πως το καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό τους, πλέον έχει βγει στο φως. Η καπετάνισσα αναστατώνεται και του ζητά να μηνύσει στο αφεντικό του πως ακόμα δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα.

«Ο άνθρωπος που θα απειλήσει εμένα και τα κοπέλια μου δεν έχει γεννηθεί ακόμα, Βαγγέλη. Και πες σε εκείνον που σε πληρώνει πως θα με βρει μπροστά του αν μας πιάσει ξανά στο στόμα του. Πρώτα να το πλένει με ροδόνερο να του πεις και μετά να μιλάει για εμάς», του τονίζει κι εκείνος γελάει ειρωνικά.

Η Καλλιόπη αρχίζει να κάνει σκέψεις που δεν της αρέσουν καθόλου. Σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να προφυλάξει την οικογένειά της από τα σχόλια του κόσμου που θα κάνουν το γύρω της Κρήτης. Τα κουτσομπολιά πάντως, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, δεν σταματούν στο καφενείο της Άνω Ποριάς και στη καντίνα της Άσπας και του Τόλη.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μαθιός, που θα έδινε και την ζωή του για την Βασιλική, έφυγε από το σπίτι τους. Από το μυαλό τους περνούν πολλά, αλλά κανείς δεν έχει το θάρρος να ρωτήσει στα ίσα την Σταματάκαινα τι έχει συμβεί.

The post Σασμός: Η Καλλιόπη απειλεί πάλι τον Φαρμάκη – Το μυαλό του Βαγγέλη θολώνει… appeared first on Epeisodia.gr.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο