Στέφανος Κασσελάκης: Το backstage της ναυτικής εβδομάδας

1 εβδομάδα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ

24/04/2024

Στέφανος Κασσελάκης: Το backstage της ναυτικής εβδομάδας

 Το backstage της ναυτικής εβδομάδας



Ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Πάμε σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους του Έλληνες όπου και αν βρίσκονται σε αυτή τη χώρα» το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη - Επόμενος σταθμός η Τήλος
Ένα τρίλεπτο βίντεο με τα παραλειπόμενα της ναυτικής εβδομάδας δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media, στέλνοντας το βίντεο ότι θα πάει σε όλους τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται.

Το βίντεο ξεκινάει με το ερώτημα συνεργάτιδας του Στέφανου Κασσελάκη για το «αν θα θαλασσοπνιγούμε» «Τι λες τώρα παιδί μου; Έχεις άνθρωπο εδώ πέρα του ναυτικού και αρχηγό του ΓΕΕΘΑ και άνθρωπο της εμπορικής ναυτιλίας. Είσαι κομπλέ, μην ανησυχείς. Καλό ταξίδι. Πάμε σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους του Έλληνες όπου και αν βρίσκονται σε αυτή τη χώρα και η νησιωτικότητα και η ορεινότητα είναι πολύ σημαντικές» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Η πρώτη στάση ήταν η Κύθνος και στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε τη Σύρο όπου αντίκρισε τα τεράστια ζητήματα στο νοσοκομείο. «Είναι πρωτεύουσα των Κυκλάδων και δεν έχει στελεχωμένο νοσοκομείο. Αυτό πρέπει να λυθεί, δεν πάει άλλο» υπογράμμισε.


Η περιοδεία συνεχίζεται σε Πάρο, Νάξο, Αμοργό και Αστυπάλαια εν μέσω πολλών μποφόρ. «Έπρεπε να πάμε Σύμη για διανυκτέρευση, είχαμε πολλά μποφόρ, δεν πρόκειται να το ρισκάρουμε» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης αναχώρησε τελικά από Αστυπάλαια σήμερα στις 10:30. Επόμενος σταθμός η Τήλος. Στη συνέχεια θα βρεθεί στην Νίσυρο και το απόγευμα στην Κω.

@skasselakis

Ναυτική περιοδεία vol.1

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο