Super League: Όλα τα φώτα στο αθηναϊκό ντέρμπι της Opap Arena

1 εβδομάδα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Ναυτεμπορική

Ένα από τα πλέον κομβικά ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική των play off, καθώς απόψε στις 20:30 η πρωτοπόρος ΑΕΚ φιλοξενεί τον δεύτερο Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μόλις ένα βαθμός(72-71).

Όποιος από τους δύο φτάσει στη νίκη, παίρνει τον τίτλο του φαβορί ενώ με ισοπαλία, το ελληνικό πρωτάθλημα θα μετατραπεί σε θρίλερ που θα κρίνει την κορυφή πιθανότατα στη τελευταία αγωνιστική.

Ο Ματίας Αλμέιδα για την Ένωση είδε τον Λιβάι, τον Μάνταλο, τον Γκατσίνοβιτς και τον Στάνκοβιτς να προπονούνται κανονικά ενώ στη διάθεσή του δεν θα βρίσκονται μόνο οι Μουκουντί και Πισάρο.

Από την άλλη ο Φατίχ Τερίμ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Μπερνάρντ που είναι αμφίβολος μετά την ενόχληση που ένιωσε στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λαμία.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει στις 17:00 με την Λαμία να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στις 19:30 στη Θεσσαλονίκη ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο οποίος για να παραμείνει στο κόλπο θέλει μόνο το ”τρίποντο”.

Το πρόγραμμα

17:00: Λαμία-ΠΑΟΚ

19:30: Άρης-Ολυμπιακός

20:30: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Βαθμολογία: ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66, Άρης 48, Λαμία 34.

*ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο