Συνεργασία IFF - Arab Bank Switzerland για την Ενίσχυση της Εκπαίδευσης των Υπαλλήλων της τράπεζας σε Web3, Ψηφιακά Περιουσιακά Στοιχεία και Blockchain

2 ώρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Esos

Το Ινστιτούτο για το Μέλλον (IFF) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC) ανακοινώνει σήμερα την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MOU) με την Arab Bank (Switzerland) Ltd (ABS). 

Στο πλαίσιο αυτού του MOU, το UNIC θα προσφέρει σε όλους τους υπαλλήλους της τράπεζας πρόσβαση στα προγράμματα MSc in Blockchain and Digital Currency, MSc in Metaverse, και Blockchain Academic Certification. Επιπλέον, το UNIC, μέσω του IFF, θα αναπτύξει και θα προσφέρει προσαρμοσμένα διαδικτυακά και συμβατικά επαγγελματικά προγράμματα εκπαίδευσης ειδικά για τους υπαλλήλους της Arab Bank Switzerland.

Αυτά τα προγράμματα θα προσαρμοστούν για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες της τράπεζας και θα αναπτυχθούν σε στενή συνεργασία μεταξύ των μερών, επιτρέποντας στην ABS να ενισχύσει περαιτέρω την ηγεσία της στους τομείς των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και να προωθήσει τη γνώση των υπαλλήλων της στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο του blockchain και του Web3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Arab Bank Switzerland έχει ήδη καταστήσει το "MOOC on Mastering Web3" του UNIC υποχρεωτική πιστοποίηση για τους υπαλλήλους της. Από την Άνοιξη του 2024, σχεδόν 200 υπάλληλοι της τράπεζας έχουν ήδη εγγραφεί σε αυτό το πρόγραμμα, γεγονός που αντανακλά τη σημασία της εκπαίδευσης στο ψηφιακό νόμισμα στον τραπεζικό τομέα και τη δέσμευση της τράπεζας για δια βίου μάθηση των υπαλλήλων της.

Σχολιάζοντας την υπογραφή του MOU, η , Business Development and Enrolment Manager του IFF, κ. Hazal Aripinar, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Arab Bank Switzerland σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η συνεργασία μας αποτελεί αναγνώριση της αυξανόμενης σημασίας του blockchain και του ψηφιακού νομίσματος ως βασικών στοιχείων του χρηματοοικονομικού τομέα. Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε τους εκπαιδευτικούς πόρους που θα ενδυναμώσουν τους επαγγελματίες του τραπεζικού τομέα και θα τους καταστήσουν ικανούς να πλοηγηθούν και να ηγηθούν σε αυτό το δυναμικό περιβάλλον.»

Εκ μέρους της Arab Bank Switzerland, ο κ. Rani Jabban, Managing Director, σχολίασε: «Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο ψηφιακών χρηματοοικονομικών, πρέπει να παραμείνουμε μπροστά εξοπλίζοντας περαιτέρω τους υπαλλήλους μας με τα απαραίτητα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να χτίσουν το μέλλον του τομέα μας. Το MOU με το IFF του UNIC αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτή τη δέσμευση.»

Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, όπως διαδικτυακά σεμινάρια, συνέδρια και εκπαιδευτικά εργαστήρια, τα οποία θα σχεδιαστούν και θα διεξαχθούν από το IFF του UNIC αποκλειστικά για τους υπαλλήλους της τράπεζας.

Σχετικά με το IFF/UNIC

Το Ινστιτούτο για το Μέλλον (IFF) είναι κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος εκπαίδευσης και έρευνας στο blockchain, τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και το Web3. Ως διεπιστημονικό ερευνητικό κέντρο στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC), στοχεύει στην προώθηση των αναδυόμενων τεχνολογιών και στη συμβολή στην αποτελεσματική εφαρμογή τους στη βιομηχανία, την κυβέρνηση και την εκπαίδευση. Το IFF αξιολογεί επίσης τον αντίκτυπο αυτών των τεχνολογιών στην απασχόληση, την ανισότητα πλούτου και την κοινωνία γενικότερα. Η αποστολή του είναι να εκπαιδεύει ηγέτες, να αναπτύσσει γνώση και να χτίζει κοινότητες για να βοηθήσει την 

Το UNIC|IFF προσφέρει τα πρώτα ακαδημαϊκά προγράμματα στον κόσμο στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και το metaverse, δηλαδή το MSc in Blockchain and Digital Currency και το MSc in Metaverse, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν κορυφαίου διαδικτυακού μαθήματος Mastering Web3, το οποίο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 145.000 άτομα από περισσότερες από 120 χώρες από το 2014 και που πρόσφατα ανανεώθηκε.

Σχετικά με την Arab Bank (Switzerland) Ltd.

Η Arab Bank (Switzerland) Ltd. ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1962, με στόχο τη δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ Μέσης Ανατολής και Δύσης. Η τράπεζα έχει γίνει αξιόπιστος συνεργάτης για άτομα υψηλής καθαρής αξίας, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών ηγετών και οικογενειακών επιχειρηματιών στην περιοχή MENA (Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική) για πάνω από 60 χρόνια. Η Arab Bank Switzerland είναι η ανεξάρτητη, αδελφή εταιρεία της Arab Bank Plc, μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες στη Μέση Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.arabbank.ch.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο