Τελετή αναγόρευσης του Καθηγητή Peter Salovey, Προέδρου του Πανεπιστημίου Yale, σε Επίτιμο Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. [08/05/2024] 🗓

1 εβδομάδα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΕΚΠΑ (hub)

Την 8η Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Καθηγητής Peter Salovey, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Yale (Η.Π.Α.).

Πρόγραμμα

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο.

Βιντεοσκοπημένος χαιρετισμός από τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη.

Χαιρετισμός από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συμβουλίου Διοίκησης του Ε.Κ.Π.Α., Καθηγητή Νικόλαο Θωμαΐδη, επιστημονικό υπεύθυνο της διμερούς συμφωνίας μεταξύ των Πανεπιστημίων Yale και Ε.Κ.Π.Α.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Ε.Κ.Π.Α., Καθηγητή του Πανεπιστημίου Yale, κ. Βασίλειο Βασιλείου.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

  • Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος της Σχολής, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής, Καθηγητή Νικόλαο Αρκαδόπουλο.
  • Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή Εμμανουήλ Πικουλή.

Ομιλία του τιμώμενου Προέδρου του Πανεπιστημίου Yale, Καθηγητή Peter Salovey, με τίτλο: “ Emotional Intelligence in the Lab, Workplace, and Classroom”

08/05/2024 from 19:00 to 21:00

Scheduled ical Google outlook Παρουσιάσεις Τελετές Επίτιμων Διδακτόρων

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο