Θεσσαλονίκη: 48χρονος ανάγκαζε τη νύφη του, τη γυναίκα του και τα εγγόνια του να ζητιανεύουν

1 εβδομάδα πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ThessToday

Τέλος στον εφιάλτη σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων έβαλαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης με τη σύλληψη ενός 48χρονου Ρουμάνου που ωθούσε τη νύφη του, τη γυναίκα του και τα εγγονάκια του σε επαιτεία.

Συγκεκριμένα, έπειτα από καταγγελία στη γραμμή καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων (1109) της οργάνωσης «Α21», αλλά και από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με την εργασιακή εκμετάλλευση 21χρονης γυναικάς ρουμανικής, καθώς και των δύο ανήλικων τέκνων της και επίσης και τη 49χρονη αλλοδαπή γυναίκα του.

Ο δράστης ανάγκαζε την 21χρονη σε επαιτεία σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (η οποία είχε συχνά μαζί της και τα ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 2 και 4 ετών), καθώς επίσης και τη 49χρονη αλλοδαπή γυναίκα του, ενώ όλα τα έσοδα από την επαιτεία των ανωτέρω γυναικών τα διαχειριζόταν και εκμεταλλευόταν ο ίδιος.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του άρθρου 323Α ΠΚ «Εμπορία ανθρώπων (και σε βάρος ανηλίκων)» και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Thesstoday στο Go Ακολουθήστε το Thesstoday στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο