Ισχυρές οικονομικές επιδόσεις για τη Lamda Development το 2024 – Νέα ρεκόρ κερδοφορίας για εμπορικά κέντρα και μαρίνες

5 ημέρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Bizness

Eξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις κατά το Α’ Εξάμηνο 2024 παρουσίασε η Lamda Development με το έργο του The Ellinikon να εντατικοποιεί την πρόοδό του και τα εμπορικά κέντρα και οι μαρίνες να δημιουργούν νέα ρεκόρ κερδοφορίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 Lamda Development

Πηγή: Lamda Development

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα Α’ Εξαμήνου 2024 ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε:

“Όλοι οι επιχειρηματικοί τομείς του Ομίλου συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία και στο Α’ Εξάμηνο του 2024. Οι συνολικές εισπράξεις από πωλήσεις ακινήτων στο Έργο Ελληνικού προσεγγίζουν τα €800εκ από την έναρξη του έργου έως το τέλος Αυγούστου 2024 ενώ μέχρι το τέλος του έτους εκτιμούμε ότι οι συνολικές εισπράξεις θα ξεπεράσουν τα €900εκ. Οι εισπράξεις από τις πρόσφατες πωλήσεις οικοπέδων αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω τα ταμειακά διαθέσιμα και να θωρακίσουν τον ισολογισμό του Ομίλου Lamda Development.

Παράλληλα με την ταχεία πρόοδο στις οικιστικές αναπτύξεις, οι εργασίες συνεχίζονται και στα έργα υποδομών όπως η υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος και το The Ellinikon Sports Park, ενώ αναμένουμε περαιτέρω εντατικοποίηση του ρυθμού εργασιών σε όλα τα μέτωπα τα επόμενα τρίμηνα. Τα Εμπορικά Κέντρα σε λειτουργία, όπως και οι Μαρίνες, συνεχίζουν να δημιουργούν νέα ρεκόρ κερδοφορίας.”

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο