ΝΕΑ ΤΩΡΑ
iatronet
|
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 12:45
Θοδωρής ΔιάκοςΣυντάκτης - Δημοσιογράφος
Η μικροδοσολογία του καφέ στοχεύει να αξιοποιήσει τα θετικά αποτελέσματα της καφεΐνης - όπως αυξημένη συγκέντρωση, ενισχυμένη διάθεση και βελτιωμένη σωματική απόδοση - χωρίς να υπερφορτώνει το σύστημα και να προκύπτουν αρνητικές παρενέργειες, όπως νευρικότητα, άγχος ή αϋπνία. Πίνοντας μικρότερες μερίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσοι πίνουν καφέ σε μικροδόσεις επιδιώκουν να διατηρήσουν τη βέλτιστη ισορροπία καφεΐνης. Συνεπώς, αν ο καφές ήταν πρόβλημα για εσάς, ίσως αυτή η στρατηγική να σας βοηθήσει.
Τι είναι η μικροδοσολογία;
Στην τρέχουσα εποχή της ευεξίας, η αναζήτηση της βέλτιστης απόδοσης απασχολεί πάρα πολύ κόσμο. Η μικροδοσολογία είναι μια τέτο&iot...