Οδηγία για χειριστές tablet

4 ώρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΚΙΝΑΛ
  1. Το πρωί κατόπιν οδηγίας του/της Προέδρου της Εφορευτικής πατάτε «Έναρξη διαδικασίας». ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο το wi-fi και ενεργοποιημένα μόνο τα δεδομένα.
  2. Για κάθε ψηφοφόρο κάνετε αναζήτηση με τα εξής στοιχεία: ΕΠΙΘΕΤΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ, ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε κανένα άλλο στοιχείο (π.χ αναγνωστικό εκλογέα, τηλέφωνο).

Αφού σας επιστρέψει αποτέλεσμα, συμπληρώνετε ΜΟΝΟ τον αριθμό του ταυτοποιητικού εγγράφου και πατάτε διαπίστευση. Υπάρχει μενού όπου μπορείτε να επιλέξετε Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Άλλο.


Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη «Νέο Μέλος».

Διαπίστευση Εκτός Καταλόγου κάνετε ΜΟΝΟ για τους αλλοδαπούς και τους ψηφοφόρους που είναι 16 ετών. Στην καρτέλα που εμφανίζεται, καταχωρείτε τα προσωπικά στοιχεία του/της ψηφοφόρου και κατά ελάχιστο, το Επώνυμο, το Όνομά του, Ημερομηνία Γέννησης, καθώς και τον αριθμό AMKA.

3. Όταν τελειώσει η εκλογική διαδικασία πατάτε «Λήξη διαδικασίας».

4. Μετά την καταμέτρηση πηγαίνετε στο μενού «Εκλογή Προέδρου» και υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής συμπληρώνετε τα αποτελέσματα στα αντίστοιχα πεδία. Τέλος, στέλνετε με φωτογραφία, μέσα από την εφαρμογή, τα πρακτικό αποτελεσμάτων και ταμείου.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα

2103665000
2103665374-475-476

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο