Παιδιά δεν φεύγω, διαμηνύει ο Μπάιντεν

3 ημέρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Ναυτεμπορική

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναγνωρίζει την κακή του επίδοση στο χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ με τον προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά επιμένει ότι εξακολουθεί να είναι ικανός για μια ακόμη θητεία στο αξίωμα και ότι ο αντίπαλός του θα αποτελούσε κίνδυνο για την Αμερική.

Καθαρή νίκη Τραμπ στο debate με Μπάιντεν: Μεταναστευτικό, αμβλώσεις, Ουκρανία και…προσωπικές προσβολές στο μενού (βίντεο)

«Ξέρω ότι δεν είμαι ένας νέος άνθρωπος. Δεν περπατάω τόσο εύκολα όσο παλιά. Δεν μιλάω τόσο ομαλά όσο συνήθιζα. Δεν συζητώ τόσο καλά όσο παλιά», δήλωσε ο Μπάιντεν σε προεκλογική εκδήλωση στη Βόρεια Καρολίνα, την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το χθεσινό ντιμπέιτ.

«Αλλά ξέρω τι ξέρω. Ξέρω πώς να λέω την αλήθεια. Ξέρω το σωστό από το λάθος. Ξέρω πώς να κάνω αυτή τη δουλειά. Ξέρω πώς να κάνω πράγματα».

Folks, I might not walk as easily or talk as smoothly as I used to.

I might not debate as well as I used to.

But what I do know is how to tell the truth.pic.twitter.com/ep5D0EhT5P

— Joe Biden (@JoeBiden) June 28, 2024

«Όταν πέφτεις κάτω, ξανασηκώνεσαι»

«Ξέρω αυτό που ξέρουν εκατομμύρια Αμερικανοί. Όταν πέφτεις κάτω, ξανασηκώνεσαι».

«Δίνω το λόγο μου ως Μπάιντεν ότι δεν θα έβαζα υποψηφιότητα αν δεν πίστευα με όλη μου την καρδιά και την ψυχή ότι μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά».

«Το διακύβευμα είναι πολύ υψηλό. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μια πραγματική απειλή για αυτό το έθνος, μια απειλή για την ελευθερία, μια απειλή για τη δημοκρατία και μια απειλή για ό,τι αντιπροσωπεύει η Αμερική», τονίζει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο