Βουλή (αύριο 3 μ.μ.): Συζήτηση 6 επίκαιρων ερωτήσεων

3 ώρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Esos
ΒΟΥΛΗ

Το esos θα συνδεθεί διαδικτυακά με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση

Δημοσίευση: 22/09/2024

Τελευταία Ενημέρωση: Ενημερώθηκε: 22/09/2024, 13:15

Εκτυπώσιμη μορφή
Βουλή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Συνολικά 6 επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία θα συζητηθούν αύριο Δευτέρα, στις 3 το απόγευμα, στη Βουλή.

Το esos θα συνδεθεί διαδικτυακά με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις εξής ερωτήσεις:

Του Βουλευτή   της Κ.Ο. «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»   Μάξιμου  Χαρακόπουλου, με θέμα: «Κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος για πρότυπο Γυμνάσιο και Λύκειο Λάρισας».

Του  Βουλευτή  της Κ.Ο. «ΝΙΚΗ»   Σπυρίδωνα Τσιρώνη, με θέμα: «Ορθή εφαρμογή άρθρου 17 Ν. 5128/2024».

Της Βουλευτού   της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»   Αικατερίνης Νοτοπούλου, με θέμα: «Η κατάσταση της Γενικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη».

Του Προέδρου της Κ.Ο. «ΝΙΚΗ» και Βουλευτή   Δημήτριου Νατσιού, με θέμα: «Συγχωνεύσεις τμημάτων σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Της Βουλευτού   της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»  Αικατερίνης Νοτοπούλου, με θέμα: «Άμεση ανάγκη επαναλειτουργίας των οικοτροφείων για τη φιλοξενία κωφών και βαρήκοων μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σπουδαστών ΟΑΕΔ, Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) και φοιτητών πανεπιστημίων».

Του Βουλευτή  της Κ.Ο. «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ»   Ιωάννη Δελή, με θέμα: «Να κατασκευαστούν τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας, των οποίων έχει εγκριθεί η ίδρυσή τους αλλά δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης διδακτηρίου».

Της Βουλευτού  της Κ.Ο. «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ»   Ασημίνας Διγενή, με θέμα: «Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο