Πλαίσιο: Ενίσχυση του δικτύου των καταστημάτων- Ανακαινίσεις και νέα ανοίγματα

3 ημέρες πριν
ΝΕΑ ΤΩΡΑ Ναυτεμπορική

Στην ενίσχυση του δικτύου της προχωρά η Πλαίσιο, αναμορφώνοντας υφιστάμενα σημεία πώλησης ανά την επικράτεια και ενισχύοντας ταυτόχρονα την γκάμα των προϊόντων τους. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα ανέρχονται πλέον σε 18, με το μετασχηματισμό του δικτύου σε όλη την Ελλάδα να συνεχίζεται δυναμικά. Για το 2024, η Πλαίσιο τονίζει ότι θα συνεχίσει όχι μόνο την αναμόρφωση του υφιστάμενου δικτύου αλλά και την επέκτασή του σε νέες περιοχές και πόλεις.

Συγκεκριμένα τα καταστήματα Συντάγματος, Καλλιθέας και Ευκαρπίας της γνωστής αλυσίδας απέκτησαν νέα μορφή, ενσωματώνοντας τμήματα οικιακών συσκευών σε συνέχεια της αναμόρφωσης τριών καταστημάτων (Κηφισιά, Μαγούλα και Θεσσαλονίκη-Βενιζέλου).

Στόχος όπως τονίζει η εταιρεία να αποκτήσει το δίκτυο της προοδευτικά νέα μορφή, ενισχύοντας την εμπειρία αγορών και δίνοντας νέες επιλογές στους καταναλωτές, με την ενσωμάτωση τμημάτων οικιακών συσκευών. Ειδικότερα το κατάστημα του Συντάγματος αποκτά ένα ολοκαίνουργιο τμήμα οικιακών συσκευών στον δεύτερο και τρίτο όροφο, εξυπηρετώντας πλέον περισσότερες ανάγκες των επισκεπτών του. Αντίστοιχα, στο κατάστημα της Καλλιθέας μπορεί να βρει κανείς πλέον μικρές οικιακές συσκευές και προϊόντα κλιματισμού, ενώ το κατάστημα της Ευκαρπίας αποκτά μεγάλη έκθεση οικιακών συσκευών έκτασης 450τ.μ.. Η εταιρεία πλέον διαθέτει περισσότερους από 33.000 κωδικούς για την κάλυψη κάθε καταναλωτικής ανάγκης σε τεχνολογία και οικιακές συσκευές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο